Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Eva Longoria dekoltázserős cannes-i ruhája az új kedvenc

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra jelennek meg a fotók a világsztárokról, akik ellátogattak Cannes-ba, az év egyik legfontosabb eseményére.

Cannes mindig is különleges volt, és az is marad, lenyűgöző az a vibe, ami körülveszi a helyszínt. A filmfesztivál idején ez még inkább érezhető, és kicsit olyan, mint a Forma-1-ben a Monacói Nagydíj, ami ezen a hétvégén kerül megrendezésre.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Salma Hayek sem hagyta ki a franciaországi eseményt, akárcsak Schumacher Vanda, aki lehetőséget kapott arra, hogy a vörös szőnyegre lépjen. A magyar színésznő is nagyon csinos volt, sokan felkaphatták rá a fejüket.

Különlegesebbnél különlegesebb ruhákat láthatunk Cannes-ban, és olyan világsztárokat, akiket mindenki ismer. Eva Longoria is közéjük tartozik, a Született feleségek sztárja még mindig gyönyörű.

Az idő múlásával csak még vonzóbbá vált, és egy olyan nőről beszélünk, akiért a mai napig rengetegen rajonganak. Milliókról beszélünk, ami mindig jól esik egy nőnek, hiszen a dicséret, a megerősítés fontos.

Alább Eva egyik ruháját láthatjuk a helyszínről, ami igényes módon emeli ki a dekoltázsát. Az egyik legszebb összeállítás, mely egyszerre mutat sokat, ugyanakkor nem lépi át vele a határt a színésznő.