Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Ettől a képtől nők millió olvadhatnak el, ahogy Sergio Ramos ráfeszít a testére

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A Real Madrid sztárja is képes fokozni a hangulatot, és amikor már azt hinnénk, hogy innen nincs feljebb, a spanyol rátesz egy lapáttal.

A Real Madrid sztárja is képes fokozni a hangulatot, és amikor már azt hinnénk, hogy innen nincs feljebb, a spanyol rátesz egy lapáttal.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Ezek után kissé meglepő, hogy „csak” 39.5 millió követője van a világ egyik leghíresebb futballistájának az Instagramon. Ez persze költözői túlzás volt, mert ez globális szinten is hatalmas, nemhogy Spanyolországban.

A 34 éves középhátvéd szereti karban tartani magát, és talán jobban is, mint bármelyik csapattársa. Azzal, hogy Cristiano Ronaldo Olaszországba költözött és a Juventushoz költözött, ahol azonban továbbra sem tudott BL-t nyerni, Sergio Ramos rivális nélkül maradt.

A portugál is híres a kocka hasáról és a nagyon erős fizikumáról. Az aranylabdás azonban más szintet képvisel, de Ramos is egy olyan játékos, akit bármelyik klub szívesen leigazolna, kivéve talán a rivális Barcelonát és az a Atlético de Madridot.

A Sevillában nevelkedett Ramos 2005 óta szolgálja hűen a Real Madridot, ahol sok szép éve volt már. Eddig összesen 69 gólja van a Madridnál, ami elég szép eredmény egy középhátvédtől. A játékos gyakorlatilag már mindent megnyert, amit csak lehetett, kezdve a különböző bajnoki címekkel és a nemzetközi kupákkal.

Sergio azonban még mindig sikerre éhes, jól bizonyítja mindezt a legutóbbi képe is. Az a kockás has valószínűleg a liga egyik leglátványosabb hasfala, de a lábizom is megérne pár szót… A szakállát még mindig nehéz megszoknunk, mintha csak egy vikinggel állnánk szemben.

Ezzel a karakterrel akár Hollywoodba is költözhetne. Könnyedén el tudnánk képzelni egy harcos szerepében. Egy igazán sármos férfi lett az egykori tinibálványból, akiért azonban még mindig nők milliói rajonghatnak.

https://www.instagram.com/p/CCqxHiShEc5/