Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Figyelte az esztergomi rendőröket, majd jött a csavar a sztoriban

Fotó: A Mária Valéria híd, háttérben az Esztergomi bazilika (Nagyboldogasszony- és Szent Adalbert-főszékesegyház) 2020. augusztus 31-én. MTI/Máthé Zoltán

Takács Petra

2022. október 5. - 23:29

Ritka az, amikor épp egy rendőrt igyekeznek megfigyelni, ám a „figyelő” nem járt sikerrel, és ennek most igen nagy árat fizethet.

Október 4-én arra lettek figyelmesek a Mária Valéria hídon szolgálatot teljesítő rendőrök, hogy a híd mellett található parkolóból egy tehergépkocsi vezetője folyamatosan figyeli őket. Ez nyilván gyanús lett a hatóság embereinek, akik másra is figyelmesek lettek.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Látták, hogy a gépjármű raktere láthatóan túl volt terhelve, továbbá a gyanús személy élelmiszert nyújtott be a hátsó ajtón. Ekkor a rendőrök ellenőrzés alá vonták a személyt, és átvizsgálták a tehergépkocsit, melynek raktere tele volt illegális bevándorlóval.

A rakterében 14 magát szír állampolgárnak valló személy utazott, akik nem tudták igazolni az országban való jogszerű tartózkodásukat. A járőrök a migránsokat az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

A moldáv állampolgárságú személlyel szemben a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítanak – írja a police.hu.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.