18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Eszméletlenre verte tanárát egy diák, amiért elvette tőle Nintendo Switch konzolját

Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az incidensről egy rendkívül felkavaró videó is készült, melyen látszik, hogy a 197 centi magas floridai diák eszméletlenre vert egy tanárnőt, amiért a pedagógus elvette tőle Nintendo Switch konzolját.

A New York Post számolt be a borzasztó esetről: egy 197 centi magas, 122 kilós megtermett floridai diák olyan dühös lett, amiért a tanárnő elkobozta tőle konzolját a Palm Coast-i Matanzas középiskolában, hogy felindult állapotban nekiment a nőnek, nagy lendülettel a földre lökte, majd 15 alkalommal megütötte.

A diák ezt követően több alkalommal is megtaposta a magatehetetlen tanárnőt, aki végül a sorozatos ütlegelés következtében elvesztette az eszméletét. A brutális bántalmazás szemtanúi közül több más alkalmazott is odarohant, hogy lerángassa a fiút a tanárnőről, akit egy helyi kórházba szállítottak.

A hatóságok közlése szerint a tanárnő a kegyetlen támadás ellenére fel fog épülni sérüléseiből. A Flagler megyei seriff hivatala által közzétett videón látható, amint a támadót bilincsbe verik a Volusia megyei Matanzas középiskola egyik osztálytermében.

A felvétel brutális mivoltára való tekintettel nem jelenítjük meg, de ezen a linken meg lehet tekinteni. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk a videó megtekintését.

A rendőrség közleményében megosztotta, “a diák azt állította, hogy dühös volt az áldozatra, mert az elvitte a Nintendo Switch konzolját az óra alatt”, hozzátéve, hogy a kiérkező rendőrök a helyszínen véresen, és eszméletlen állapotban találtak rá a tanárnőre.

A dühös diák azonban itt nem állt le, és még a rendőrök jelenlétében is riasztóan viselkedett: leköpte a földön fekvő, magatehetetlen tanárnőt, majd azt üvöltötte a rendőröknek, hogy amikor visszatér az iskolába, “meg fogja ölni” őt. A tinédzser a rendőrségi eljárás során is rendkívül agresszív viselkedést tanúsított, több alkalommal is megkérdezte, hogy “mikor engedik már ki”, ám amikor nem kapta meg a remélt választ, elkezdett rugdosni egy asztalt, majd erőszakoskodott az egyenruhásokkal is.