Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Kiderült, mit mondott Dóri, amikor először meglátta Rácz Jenőt az esküvőjükön

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóri
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri imádja a férjét, akit végtelenül jó pasinak tart, mind külsőleg, mind belsőleg, rendkívül boldog, hogy egy ilyen férfi lehet mellette.

Aki figyelemmel követi a két sztár életét a közösségi médiába és a bulvármédiában, az pontosan tudhatja, hogy bolondulásig szeretik egymást. Őket valóban egymásnak teremthette a sors, és nehéz elképzelni, hogy külön folytassák.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

A tervük az, hogy közösen öregednek meg a gyerekeik és az unokáik mellett. Minden adott ehhez, ráadásul a munkájukban is sikeresek. Nem sok olyan pontja lehet az életüknek, ami gondot okozhat, és ők valóban komolyan gondolják, hogy „jóban és rosszban.”

Nemrég fogadták egymásnak örök hűséget, és ez egy nagyon különleges pillanat lehetett. Életük végéig fognak rá emlékezni, minden tökéletes lehetett. Dóri hálás azért, hogy Jenő a férje, aki az esküvőn is kitett magáért.

Megjelent Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci közös dala

Dóri az Instagram oldalán tartott kérdezz-felelek órát, aminek ideje alatt ismét kérdezhettek tőle. Az egyik kérdésre mi is felkaptuk a fejünket, de erre is válaszolt a fiatal feleség, számára nem okoz problémát.

Lapozó: 1 2