Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Dániában edz az Eb-n szívrohamot kapott Eriksen

A dán Christian Eriksen óriás méretû mezét fogják a dán játékosok a pályán a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntõjének Csehország-Dánia mérkõzése kezdete elõtt Bakuban 2021. július 3-án. Eriksen június 12-én az Eb-újonc finnek elleni összecsapás 43. percében mindenféle elõzmény nélkül összeesett a pályán, ahol bõ tíz percen keresztül élesztették újra, mielõtt szállítható állapotba került. A 109-szeres válogatott játékost végül stabil állapotban vitték kórházba, ahol már kommunikálni is tudott. MTI/EPA/Getty pool/Dan Mullan
not image

Kornis Vivien

2021. december 2. - 19:33

A dán középpályás első klubjával, az Odensével vette fel a kapcsolatot.

Christian Eriksen, az Inter Milan középpályása 173 nappal azután, hogy rosszul lett és összeesett a Dánia-Finnország Eb-selejtezőn, ismét Dániában edz – közölte első klubja, az Odense csütörtökön az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

A 29 éves Eriksen a június 12-én történt szívmegállása után egy olyan pacemakert kapott, amilyet például Daley Blind is, a holland válogatott és az Ajax védője.

A szigorú olasz egészségügyi szabályok miatt kevésbé valószínű, hogy Eriksen ismét a Seria A-ban, vagyis Olaszország első osztályú labdarúgó-bajnokságában játszhat. 

Az Odense nyilatkozata szerint a klubbal Eriksen vette fel a kapcsolatot. Hozzátették, úgy vélik, természetes, hogy így történt, hiszen a középpályás fiatalon is az Odensében játszott, és különben is nagyon közel lakik a pályához.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.