Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Erik ten Hag elárulta, ki segített neki felszámolni a zűrzavart

Manchester, 2023. február 23. Erik ten Hag, a Manchester United vezetõedzõje a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Manchester United - FC Barcelona visszavágó mérkõzésen a manchesteri Old Trafford Stadionban 2023. február 23-án. MTI/AP/Dave Thompson
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A holland edző kiemelte egyik játékosát, aki nélkül nem menne így a Manchester Unitednek.

Ten Hag új korszakot nyitott a csapatnál, amit jól jelzett a Ligakupa elhódítása is, amivel a Manchester United közel hatéves trófeacsendet szakított meg. A holland tréner elmondta, ki volt nagy segítségére.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

“Hiányzott a fegyelem” – emlékezett vissza a szezon elejére, hozzátéve, hogy az igazán tehetséges játékosok szeretik a biztos struktúrát, így szükség volt olyan szabályokra, melyeket ő is meghozott – írja a 90min.com.

Ten Hag szerint azonban Casemiro egy igazi vezéregyéniségként segített számára megszüntetni a csapat körüli rendetlenséget: „nem csak a teljesítményével és képességeivel, hanem a mentalitásával és játékkultúrájával is kitűnt” – mondta.

“Tudtam, hogy milyen csodálatos játékos. Fel kell kutatni és meg kell találni azt a típust, aki győzni akar, aki együttműködő és alázatos az öltözőben, de amikor a pályán van, akkor vállalja a felelősséget” – dicsérte Casemirót.

„A világon sok játékosnak nagyszerű képességei vannak technikai megközelítésből, de mi olyanokat kerestünk, akiknek van karakterük, van személyiségük, van vezetői képességük” – tette hozzá ten Hag.