Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Erik Ten Hag a jövőre koncentrál, Cristiano Ronaldo a múlt 

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A portugál sztár jelenleg szabadon igazolható, miután novemberben közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a Manchester Uniteddel. 

Cristiano Ronaldo jelenleg nem foglalkozik a jövőjével, azután, hogy felbontotta a szerződését a Manchester Uniteddel, majd egy szaúdi klubbal is hírbe hozták, hanem inkább arra koncentrál, hogy a portugál válogatottal a lehető legjobb eredményt érje el a katari világbajnokságon. 

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Erik Ten Hag sem foglalkozik már CR-rel, ki a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy Ronaldo „elment, ez már a múlt. Most előre, a jövőbe tekintünk”.  

A menedzser hozzátette, hogy elégedett azzal, ahogy a klub igazolt a nyáron: „a futballistáknál egyértelműen ez az első dolog, hogy milyen képességekkel rendelkezik egy játékos. A mögötte lévő ember is fontos tényező, de az előbbit nem szabad alábecsülni”. 

„Szükséged van a megfelelő karakterekre az öltöződben, nem csak akkor, ha meg akarsz nyerni egy meccset, hanem ha trófeákat akarsz nyerni” – idézi az ESPN

Elmondta, hogy a játékosai „győztesek”, akik most a világbajnokságon harcolnak, és reméli, hogy lesz olyan, aki a végén diadalmaskodhat is, azonban a „sikerekkel és a vereségekkel is meg kell birkózniuk, és mindig készen kell állniuk egy újabb kihívásra”.