Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Érdekes megoldás: magára tetováltatta a szupermarketes klubkártyáját egy vásárló

TÉMÁK:
#Tesco #tetoválás
Fotó: Unsplash
Epic
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 30 éves férfi bevallotta, naponta akár háromszor is vásárolt a szupermarketben, így egy idő után nagyon elege lett a feledékenységéből.

Dean Mayhew-val már nem először történt meg az, hogy későn vette észre, ismét otthon maradt a Tesco klubkártyája, és emiatt jelentős kedvezményektől esett el egy újabb nagybevásárlás során, ami hétgyermekes apukaként valóban nagy összegeket jelenthetett.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A 30 éves férfi bevallotta, naponta akár háromszor is vásárolt a szupermarketben, így egy idő után nagyon elege lett a feledékenységéből, s úgy vélte, az lesz számára a legjobb megoldás, ha magára tetováltatja a kártyája QR-kódját.

Ezt követően azt is elárulta, hogy több hónapig gondolkodott a dolgon, mire valóban sikerült elszánnia magát, így aztán felkeresett egy közeli tetoválószalont, ahol biztosan meglepődhettek a furcsa kérésen, mégis sort kerítettek rá.

Ám joggal merülhet fel a kérdés, vajon a pénztárnál lévő leolvasó megfelelően tudja-e érzékelni a QR-kódot, s az Index beszámolójában szereplő képek bizonyítják, hogy igen, tökéletesen működik a dolog, így Mayhew-nak többet nem kell aggódnia amiatt, hogy nincs nála a klubkártyája.