Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Eplényben már nyitva van a síaréna

not image

A T-800-as

2020. december 3. - 20:13

A koronavírus második hullámának idején megnyitották az egyik közkedvelt síarénát, természetesen a megfelelő szabályok betartása mellett.

A koronavírus második hullámának idején megnyitották az egyik közkedvelt síarénát, természetesen a megfelelő szabályok betartása mellett.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában – közölte a síközpont csütörtökön a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek.

A téli sportok kedvelői már két tanulópályát és az 1048 méter hosszú A1-es pályát is használhatják Eplényben, valamint a tanulóliftek mellett működik a négyüléses 757 méter hosszú felvonó is. A pályákon átlagosan 60 centis hóréteg van – tették hozzá.

Hangsúlyozták: a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél is ügyelnek arra, hogy ne alakulhasson ki tömeg. Felügyeletünk alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn.

Mi lesz az idei síszezonnal a koronavírus miatt?

A síközpont területén több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.