Clouds
21 Budapest
Dollár
354,15 Ft
Euró
385,98 Ft
Font
432,86 Ft
Bitcoin
23,611 $

Epic Games Store: az ünnepek alatt 15 játékot zsebelhetünk be ingyen

Fotó: Epic Games Store
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Epic Games Store idén is ingyenesen letölthető játékokkal ajándékozza meg a játékosokat, egészen december 29-ig.

Ahogy az előző években is, úgy idén is megtartja a 15 Days of Christmas elnevezésű promócióját az Epic Games Store: december 15-től egészen december 29-ig tölthetjük le az ingyenes játékokat, melyek naponta változnak, s előre nem is lehet tudni, hogy a következő napon mit kapunk.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Az Epic egyébként már évek óta heti szinten kínál egy játékot ingyenesen felhasználóinak, azonban ha ez a temérdek mennyiségű játék nem lenne elég, az ünnepek alatt is lesz mivel játszani – mint ismert, az elmúlt években ezen promóciókban az AAA és az indie kategóriában is szerepelt több népszerű cím.

December 15-től tehát egészen december 29-ig – így karácsony első és második napján is – már reggel megtudhatjuk, hogy mi az a titokzatos ajándék, amit az Epic Store-tól kapunk. A türelmetleneknek pedig van egy jó hírünk: minden ajándék játék leleplezése előtt egy karácsonyi csomagolást láthatunk, melyet közelebbről megvizsgálva kideríthetjük, hogy mi lesz a következő ingyenes játék.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a promócióban minden egyes ingyenes játék csupán 24 órán keresztül lesz elérhető, így ha nem akarsz lemaradni az ajándékesőről, érdemes emlékeztetőt beállítani.

Szintén fontos információ, hogy az ingyenes napi játékok mellett az Epic ingyenes tartalmakat is kínál az ünnepi időszakban, így érdemes minden jelenleg ingyenesen elérhető kiegészítőt beszerezni a Fortnite-hoz, a PUBG-hez, a Fall Guys-hoz, vagy épp a Warframe-hez.