Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Epic Games Store: ezt a három játékot most ingyen behúzhatod

Fotó: Epic
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Epic Games Store továbbra is tartja jó szokását és minden héten ingyenesen letölthető játékokkal örvendezteti meg játékosait. Mutatjuk a legfrissebb listát!

Az Epic Games Store szerencsére továbbra is a játékosok legjobb barátja, és hétről hétre újabb címeket tesz ingyenesen letölthetővé. A digitális áruház immáron több mint három éve folytatja a promóciót, mely érthető módon még mindig elsöprő siker a játékosok körében.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Minden csütörtökön, ugyanabban az időpontban fedik fel az ingyenes játékokat, ahhoz pedig, hogy te is részesülj belőle, csak regisztrálnod kell az oldalon, és engedélyezned kell a kétfaktoros hitelesítést: ezt követően pedig már csak el kell csípned a legújabb ingyenesen letölthető címeket.

Az Epic a promóció kezdete óta több mint 100 (!) ingyenes játékot osztogatott szét, és jelenleg semmi jel nem utal arra, hogy egyhamar leállnának a promócióval. Most pedig mutatjuk, melyek az aktuális heti játékok az Epic Games Store-ban.

Mostantól egészen január 19-ig letölthető a Divine Knockout, a First Class Trouble és a Gamedec – Definitive Edition. A Divine Knockout relatíve friss, ugyanis decemberben jelent meg a katalógusban, műfaját tekintve pedig egy online multiplayer platformjáték.

A First Class Trouble azonban más tészta, egy közösségi játék, melyben az a játékosok feladata, hogy kiderítsék, ki lehet a gyilkos robot. A Gamedec pedig egy indie kaland-szerepjáték, mely egy cyberpunk univerzumban játszódik, de nem áll messze a noirtól sem. A két másik játékkal ellentétben pedig igen hosszú sztorit kapott.