18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Mindig is kíváncsi voltál, mennyit keres egy amatőr felnőttfilmes? Mutatjuk!

TÉMÁK:
#18
Fotó: Unsplash/charlesdeluvio
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK
#18

Noha hatalmas különbségek mutatkoznak az amatőr és a profi felnőttfilmesek átlagkeresete között, a kezdők sem panaszkodhatnak a fizetésre.

Az Unilad hozta el a választ a sokakat foglalkoztató kérdésre, nevezetesen, hogy vajon mennyit kereshetnek az amatőr felnőttfilmesek: a Pornhub idei legnézettebb amatőr párosa, a 38 éves Puerto Ricó-i Yiny és férje, a 42 éves Leon a Yinyleon művésznéven töltik fel pikáns tartalmú videóikat a platformra.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A páros olyannyira népszerű lett a Pornhubon, hogy 1,2 milliárd megtekintést jegyeztek videóikon, mondjuk azt is érdemes megjegyezni, hogy igen tevékenyek voltak, hiszen az elmúlt 4 év során nem kevesebb mint 250 videót töltöttek fel. Ez azt jelenti, hogy heti szinten akár 2-3 videót is leforgattak a nézők legnagyobb örömére.

Brutális összegeket tehetnek zsebre

A páros a BuzzFeed Newsnak nyilatkozva elárulta, hogy csak az első hónapban több mint 2000 dollárt (751 ezer forint) kerestek a Pornhubon, ám ez az összeg eltörpül amellett, amit manapság zsebre tesznek: havi szinten ugyanis 15-25 ezer dollár (5,6 – 9,3 millió forint) a bevételük.

Érdekességképpen Leon azt is megosztotta, hogy 13 évig szolgált a hadseregben, ám amit ott keresett egy év leforgása alatt, azt most alig két hónap alatt teheti zsebre.

Yiny eközben arról beszélt, hogy korábban UPS sofőrként dolgozott, ám a fenti összeg jóval több, mint amennyit valaha is keresett sofőrként. Annak kapcsán, hogy honnan jött a felnőttfilmes ötlet, a páros elárulta, akkor döntötték el, hogy belevágnak, amikor megnéztek egy YouTube-videót, melyben egy páros arról beszélt, mennyire sikeresek az iparban. Ők pedig “mindig is szexuális beállítottságúak voltak” így nem volt kérdés, belevágtak.