Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Ennél forróbb szelfi nem készülhetett a hétvégén: Miss Bikini és a Love Island sztárja Balatonról

not image

A T-800-as

2020. augusztus 24. - 22:44

Sokan még mindig csak keresik a szavakat Sebestyén Ágnes és Oldal Szintia közös szelfije után, ami finoman fogalmazva is nagyon jól sikerült.

Sokan még mindig csak keresik a szavakat Sebestyén Ágnes és Oldal Szintia közös szelfije után, ami finoman fogalmazva is nagyon jól sikerült.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Tombol odakint a meleg, és a nyár sok más dolog miatt is nagyon jó. A hölgyek ebben az időszakban sokkal többet mutatnak meg magukból, és rendkívül vonzó szereléseket találnak, amik igazán kihangsúlyozzák a formájukat, vagy az egyéniségüket.

A VILÁGHÍRES FUTBALLISTA KEDVESE, 40 ÉV FELETT

A nyári időszak erről is szól, hogy igazán önmagunk legyünk, és megmutassuk magunkat. Ez nemcsak az önbizalom kérdése, hanem részben az is, hogy odabent jól érezzük magunkat. Egy ruhadarab is nagyon más hangulatba hozhat bennünket.

Mindenkinél más és más a határ, viszont ez az egyén döntése. Mindenki saját maga döntheti el, hogy mi sok, vagy mi nem. Mindenkinek úgysem felelhetünk meg, és nincs is rá szükség, mert akkor nem önmagunk vagyunk.

https://www.instagram.com/p/CEOs82PHsM0/

A sztárok világában pedig ez még inkább így van, ahol szinte lehetetlen egy olyan posztot megosztani, amire nem érkezik legalább egy negatív komment. Néha jobb elengedni ezeket a dolgokat, és csak élni az életünket.

Sebestyén Ágnes és Oldal Szintia a hétvége egyik legforróbb szelfijével álltak elő, akik a Miss Bikini 2020 eseményen vettek részt Balatonbogláron. A Love Island sztárja, aki a Miss Hungary-n is felhívta magára a figyelmet, a magyar és Európa fitneszbajnok mellett foglalt helyet. Ági nem mellesleg Arnold Classicot is nyert, és Miss Bikini.

https://www.instagram.com/p/CENhnuIgE-0/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/berki-krisztian-rafeszitett-labra-majd-omlottek-a-like-ok-szaraz-nagyon-szaraz/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.