Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Emberölés a gyanú a csepregi kisfiú halálának ügyében

Fotó: police.hu

Bense Róbert

2022. augusztus 2. - 18:41

A tragikus eset februárban történt, a nyomozás szerint idegenkezűség lehet a háttérben.

Február 8-án délelőtt érkezett a bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy egy csepregi családi házban meghalt egy két és fél éves kisfiú. A rendőrség már akkor idegenkezűséget gyanított, ám meg kellett várni a boncolás eredményét.

Soron kívül Szigorítaná az oroszok vízumkérelmének elbírálását az EU

A vizsgálat végül igazolta a gyanút, márciusban pedig egy férfit és egy nőt hallgattak ki, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Végül az eljárás során beérkezett igazságügyi szakértői vélemények és a nyomozás által feltárt fontos részletek alapján ma a gyanúsítottakat minősített emberölés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették, valamint indítványozták letartóztatásukat – írta meg a police.hu.

Az esetről korábban itt írtunk, mint akkor kiderült, a gyermek apja éjszakai műszakból tért haza, majd pár óra múlva érkezett meg az első mentő a házhoz, majd a hatósági járművek is. A férfi a kisfiú halálát észlelve öngyilkosságot kísérelt meg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.