Eltűnt egy 16 éves tinédzser a VIII. kerületből, aki tud, segítsen

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 12. - 07:09

Egy 16 éves lányt is keres a józsefvárosi rendőrség, akik most a lakosság segítségét kérik, hogy minél hamarabb megtalálják a kiskorú személyt.

Sorra tűnnek el a fiatalok, akik közül egyesek már hosszú hetek óta nem adnak magukról életjelet. Ezúttal egy 16 éves lány ügyében indított nyomozást a rendőrség, akik a lakossághoz fordultak segítségért.

A 16 éves lányt Zsoldos Erikának hívják, akinek ügyében a józsefvárosi rendőrség indított nyomozást. A lány még szeptember 11-én tűnt el az egyik VIII. kerületi gyermekotthonból, ahonnan ismeretlen helyre távozott.

Egyelőre nem adott életjelet magáról, a rendőrség jelenleg is keresi. Erika körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésének napján fekete felsőt, fekete nadrágot és sportcipőt viselt.

Elkapták a cigarettacsempészt, aki ijedtében elmenekült, majd balesetet okozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Zsoldos Erika tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a rendőrség.

Fotó: police.hu