18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Hét évvel ezelőtt eltűnt magyar lány holttestét találhatták meg Németországban

Fotó: Unsplash/Ruben Hanssen
not image

Kornis Vivien

2021. október 13. - 20:48

N. Mercédesz ismerősei azt állítják, a fiatal lány nem önként hagyta el Magyarországot.

2021. szeptember 11-én szombaton, a kora délutáni órákban egy gombaszedő egy fiatal nő holttestére talált a németországi Freudenstadtban, egy parkoló melletti árokban. 

A német hatóságok szerint a nő gyilkosság áldozatává válhatott, ugyanis erre utaló nyomokat találtak a holttestén. Személyazonosságát még nem tudták megállapítani, ezért készítettek egy fantomképet és a tetoválásait is lefényképezték, melyeket az interneten elérhetővé tettek. 

A Tények beszámolója szerint a fotók azóta a magyar és a német Facebook-csoportokat is bejárták, és többen felfigyeltek rá, hogy a fiatal nőről készült fantomkép nagyon hasonlít N. Mercédeszre, a már hét éve eltűnt kokadi lányra.

A Baden-Würtenberg hatóságai által közzétett képek itt érhetők el (a felvételek felkavaró hatással lehetnek egyes személyekre!), míg N. Mercédesz körözési fotója ide kattintva tekinthető meg.

Mercédesz ellen egy elfogatóparancs is érvényben van, miután tavaly nem jelent meg egy tárgyaláson, ismerősei azonban azt állítják, nem önként hagyta el Magyarországot évekkel ezelőtt.