Eltűnt egy 13 éves lány a XVII. kerületből, aki tud, segítsen

Fotó: police.hu
not image

Hujber Dávid

2021. július 30. - 13:28

Bárki, aki tud segíteni a képen látható lány megtalálásában, az segítsen, és értesítse a rendőrséget a megadott elérhetőségeken.

Ezúttal egy 13 éves lány eltűnéséről számolt be a rendőrség, akit a XVII. kerületi rendőrség keres. Vas Virág ismeretlen helyen tartózkodik, és az eltűnése óta nem adott életjelet magáról. A rendelkezésre álló adatok szerint július 29-én, este 10 óra és július 30. reggel 7 óra 30 perc között az otthonából ismeretlen helyre távozott.

A lányt jelenleg is keresi a rendőrség, és ebben most a lakosság segítségét kérik, hogy bárki, aki információval tud szolgálni a XVII. kerületi kiskorú lakos hollétéről, az jelentkezzen a megadott telefonszámokon keresztül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Május óta nem találják a 17 éves magyar lányt

Vas Virág eltűnése előtt fekete, magasszárú tornacipőt viselt, aminek fehér színű volt a cipőfűzője, illetve egy piros-fehér hátizsákot, valamint egy szivárvány színű csíkos, szövet válltáskát tartott magánál. A fiatal lány 148 centiméter magas, vékony testalkatú.

Fotó: police.hu