Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Szerda hajnalban eltűnt egy 30 éves brit nő a VII. kerületből, keresi a rendőrség

Fotó: Pixabay

Takács Petra

2022. szeptember 29. - 06:00

A rendőrség jelenleg is keresi a nőt, méghozzá nagy erőkkel, de egyelőre nem akadtak a nyomára, ami miatt a lakossághoz fordultak segítségért.

A police.hu beszámolója szerint Bartram Christina Frances szeptember 28-án tűnt el a hajnali órákban a VII. kerületből. Ismeretlen helyre távozott, és a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi őt.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Bartram Christina Frances körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Barna haja hosszú, göndör, a szeme kék. Bal szeme mellett piercinget hord, jobb csuklója és bal alkarja tetovált – olvasható a hivatalos közleményben.

Eltűnésekor sárga tornacipőt, fekete mintás hosszú zoknit, hálós harisnyát, fekete, csípőig érő kabátot, sárgás-zöld pólót és rózsaszín, szőrös kalapot viselt – tudhattuk meg a részleteket, így aki segíteni tud a megtalálásában, az mindenképpen jelentkezzen a hatóságoknál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 30 éves nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.