18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Elrabolt és megerőszakolt 13 éves kislányt találtak meg 1600 kilométerre otthonától

Fotó: Unsplash/Jose P. Ortiz
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az eltűnt dallasi tinédzser a poklok poklát élte meg, miután egy férfi elrabolta, megerőszakolta, majf a kislány otthonától több mint 1600 kilométerre egy fészerbe zárta.

A CNN jelentése szerint egy korábban Dallasban eltűntnek nyilvánított 13 éves kislányt találtak meg egy fészerbe zárva Észak-Karolinában, több mint 1600 kilométerre otthonától: a kislányt elrabolta és megerőszakolta egy férfi, akivel egy közösségi médiaplatformon ismerkedett meg.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A Davidson megyei seriff hivatalának közlése szerint a lányt Lexingtonban találták meg. A seriffhivatal megosztotta, az FBI is bekapcsolódott a nyomozásba és nem sokkal később a dallasi rendőrséggel együttműködve megállapította, hogy egy felnőtt férfi csevegett a lánnyal az interneten.

A kislány otthona közelében lévő kamerák rögzítették a Davidson megyében élő férfi nevén lévő járművet, melyet az FBI ügynökeinek segítségével meg is találtak, és egy közúti ellenőrzés során derítették ki, hogy a gyermeket a férfi birtokán lévő fészerbe zárták.

A nyomozók azonnal a helyszínre siettek, a lányt kiszabadították és kórházba szállították. A gyanúsított a 34 éves Jorge Ivan Santos Camacho, akit letartóztattak, most pedig nyolc elkövetett bűncselekmény vádjával néz szembe, köztük gyermekrablással, erőszakkal való visszatartással, emberkereskedelemmel és kiskorú megerőszakolásával.

A hatóságok nagyon komolyan veszik az ügyet, a férfit pedig jelenleg a Davidson megyei börtönben tartják fogva 1 250 000 dolláros (460,5 millió forint) óvadék ellenében. Richie Simmons, Davidson megye seriffje hétfőn egy sajtótájékoztató keretében figyelmeztetett a közösségi média veszélyeire, kiemelve, hogy “ez kezd komoly problémává válni”.