Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Először bombával fenyegetőzött, majd illedelmesen lebuktatta magát egy kecskeméti férfi

Két külön telefonról indított hívást az elkövető, azzal azonban nem számolt, hogy a helyadatokkal a nyomára akadnak.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Kedd délelőtt érkezett a hívás a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysághoz, miszerint Kecskemét egyik utcájában bomba fog robbanni. A helyszínre azonnal riasztottak egy egységet, hogy ellenőrizzék a bejelentést.

Mindössze néhány perccel később azonban már jött is a következő hívás melyben egy illető udvariasan bemutatkozott, majd arról érdeklődött, hogy volt-e bombariadó az említett utcában. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Az egyenruhások gyorsan összerakták a kirakóst, rájöttek, hogy az első és a második hívás indítója egy és ugyanaz lehet, hiszen ilyen gyorsan senki nem szerezhetett volna tudomást a bombariadóról.

Azonnal a 46 éves férfi lakásához indultak, akit a helyszínen el is fogtak, tartózkodási helyét átkutatva pedig mindkét telefonját megtalálták, majd lefoglalták. A férfi nem adott magyarázatot tettére.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának a munkatársai a férfit közveszéllyel fenyegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – írja a police.hu.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.