18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Előre eltervezte a gyilkos magyar édesanya, hogy megöli kétéves kisfiát

Illusztráció/Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. október 20. - 09:33

Döbbenetes részletek láttak napvilágot az Olaszországban meggyilkolt kétéves Alex halálával kapcsolatban.

A kisfiú édesapja, Juhász Norbert nemrégiben Olaszországban járt, ahol kihallgatta a bíróság. A Blikk magazin felkeresésére a férfi a következőképpen nyilatkozott:

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Nagyon nehéz volt számomra ez az út, de mindenképpen meg kellett tennem. A kisfiamnak is tartoztam azzal, hogy vallomást tegyek, és természetesen kötelező is volt rám nézve. Itt úgy megy, hogy bár bíró hallgat meg, de nem a tárgyalóteremben, hanem egy külön helyiségben zajlik a hivatalos találkozó. Ami számomra a leginkább megdöbbentő volt, hogy megtudtam: a kisfiam anyja előre eltervezte, hogy megöli a gyermekemet, nem hirtelen felindulásból cselekedett. Valószínűleg már úgy utazott ki, hogy végez a kisfiúval. Szörnyű ezt feldolgozni.”

Katalin Magyarországról vitte magával azt a kést, amelynek segítségével megölte a kisgyermeket. Egyes információk szerint az eddig ismert időpontoktól eltérően a nő már szeptember 15-én Olaszországba utazott a kisfiúval, vagyis két héttel a gyilkosságot megelőzően már Itáliában tartózkodtak.

Egyre rosszabb állapotban vagyok. A lelkem napról napra jobban fáj. Intézzük, hogy a kisfiam holttestét hazahozzák és itthon temethessem el. Bár megfordult a fejemben, végül nem mentem el oda, ahol az anyja megölte, nem bírtam volna ott lenni” – tette hozzá az édesapa.

A korábban pornófilmekben szereplő Katalin azután utazott fiával Olaszországba, hogy a bíróság döntése értelmében át kellett volna adnia Alexet az édesapjának, ebbe azonban a nő képtelen volt beletörődni, ezért a gyilkosságot választotta.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.