Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Elon Musk bejelentette, felvásárolta a Twittert

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane
not image

Borbély Fanni

2022. október 27. - 18:56

A hosszas kálvária után a világ leggazdagabb embere stílszerűen a Twitteren jelentette be, hogy felvásárolta a platformot, kijelentve, hogy azért hozta meg a döntést, hogy “segítsen az emberiségnek”.

Elon Musk egy tweetben jelentette be csütörtökön, hogy felvásárolta a Twittert, kijelentve, hogy azért hozta meg a döntést, hogy “segítsen az emberiségen”, állítva, hogy ezzel nem az a célja, hogy “még több pénzt keressen.” Úgy fogalmazott,

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

“Azért tettem, hogy megpróbáljak segíteni az emberiségnek, akiket szeretek.”

A világ leggazdagabb emberének péntekig kell lezárnia a Twitter 44 milliárd dolláros felvásárlását, máskülönben a bírósági tárgyalást kockáztatja, noha a BBC rámutatott, egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés annak kapcsán, hogy az ügylet ténylegesen lezárult volna.

A hét elején Musk közzétett egy videót, melyben egy mosogatótálcával a kezében sétál be a Twitter székházába, utalva ezzel arra, hogy radikális lépéseket tervez a platformon, noha nem tudni pontosan, hogy ténylegesen ez volt-e az üzenet.

Legfrissebb tweetjében közölte, azt szeretné, ha “a civilizációnak lenne egy közös digitális főtere”, ám azt tagadja, hogy a Twitteren a felváráslás után a “mindent szabad” megközelítést alkalmazná. Azt azonban megjegyezte, hogy szerinte a közösségi oldalnak “jelentős változásokra van szüksége”.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.