Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Elon Musk kiárusítja a Twitter irodai berendezéseit, januártól lehet licitálni

Fotó: A Twitter amerikai internetes közösségi portál és mikroblog-szolgáltatás san franciscói-székháza 2022. november 18-án. A Twitter a hónap elején elbocsájtotta alkalmazottainak mintegy felét. MTI/EPA/George Nikitin
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Emiatt többen is találgatni kezdtek, hogy ennek az egésznek mennyire van köze a vállalat jelenlegi pénzügyi helyzetéhez.

A Heritage Global Partners weboldalán szereplő bejegyzés alapján Elon Musk bezáratja a Twitter San Francisco-i központját, ahol nagyszabású felszámolási kiárusítást hirdettek meg, ezáltal elárverezik a feleslegessé vált irodai eszközöket.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A licit 2023. január 17-én indul, 25 és 50 dollár között mozgó nyitóárakkal, s olyan tételek várnak értékesítésre, mint irodai székek, eszpresszógépek, illetve más konyhai eszközök, például egy éttermi minőségű sütő 25 dolláros nyitóáron.

Emellett két olyan tárgy is felkerült a listára, ami több San Francisco-i vevő érdeklődését is felkeltheti: egy Electrolux Greens Machine 20Gal zöldségszárító, valamint egy kézi lendkerekes szeletelőgép, meglehetősen kedvező árakon.

A közösségi médiában többen is azzal tréfálkoztak, hogy mindez elég kétségbeesett lépésnek tűnik a milliárdos cégétől, azonban a Heritage egyik képviselője állította, hogy az árverésnek semmi köze a Twitter pénzügyi helyzetéhez – írta a Mashable.

Majd a képviselő kiemelte, hogy a vállalat brit irodái még januárban tartottak egy ehhez hasonló árverést, s ez bizonyítja, hogy mindez egy szokásos üzletmenet a Twitternél, vagyis minden a legnagyobb rendben van.