Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Elon Musk apja azt mondja, az egész családra büszke, de fiára különösen

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 1. - 20:01

Elon Musk apja, Errol nemrég egy ausztrál rádióműsorban úgy fogalmazott, nem csupán Elonra büszke, hanem az egész családra, hiszen “nagy dolgokat tettek”, de Elon különösképpen “túltett a célon”.

Elon Musk édesapja, Errol egy ausztrál rádióműsor vendége volt, ahol családjáról, illetve a techmilliárdos fiáról is beszélt. Errol úgy fogalmazott, hogy az egész család “nagyon sokat tett”, hozzátéve, hogy éppen ezért nem csupán fiára büszke, megjegyezve, hogy Elon “tényleg túltett a célon”.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Errol azt mondta, hogy Elon öccse, Kimbal “az ő büszkesége és öröme”, hozzátéve, hogy az egész család “nagyon sok mindent csinált sok időn keresztül”. Amikor ausztrál The Kyle and Jackie O Show című rádióműsorban arról kérdezték, hogy büszke-e Elonra, úgy fogalmazott:

“Nem, nos, tudod, úgy értem, hogy mi egy olyan család vagyunk, mely már hosszú ideje nagyon sok mindent csinál, szóval nem arról van szó, hogy hirtelen kezdtünk bele mindenbe”.

Errol pár szót ejtett gyermekei, Elon, Kimbal és Tosca gyermekkoráról is, s megosztotta, hogy már pici koruk óta vele együtt járták a világot, s olyan helyeken járhattak gyermekként, mint Kína, vagy az Amazonas. Megjegyezte, együtt rengeteg közös élményben volt részük, ám felnőttkorukra “Elon tényleg mindenkit túlszárnyalt”.

Meglepő, de Errol kijelentette, annak ellenére, hogy Elon a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója, és dollármilliárdos, szerinte fia jelenleg “nem olyan boldog, mint amennyire az szeretne lenni”, mert úgy érzi, hogy “mindig le van maradva a cégeivel”.

Errol elárulta, Elon “most ott van, ahol öt évvel ezelőtt szeretett volna lenni”, ennek kapcsán pedig megjegyezte, hogy fia már rég felküldte volna a SpaceX gigantikus űrhajóját, a Startshipet, s mivel problémák merültek fel az indítás kapcsán, Elon “most nagyon frusztrált”, amiért nem halad a projekt.

Végezetül szóba került fia szerelmi élete is, ennek kapcsán pedig rögtön Kimballal példálózott, mondván, hatalmas szerencséje van, hogy olyan felesége van, aki teljes szívéből szereti és már nagyon régóta vannak együtt. Ezen a ponton pedig kiemelte, egyre jobban aggódik amiatt, hogy Elon nem talál olyan partnert, aki hajlandó lenne feladni érte karrierjét, mondván, “olyan nőt kel találnia, aki hajlandó érte feladni azt, amit csinál, és ez nem egyszerű feladat”.