Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Élőben közvetítette a Facebookon férje meggyilkolását egy amerikai nő

Közös házukban találták holtan egy 28 éves nő férjét a Lowndes megyei rendőrök.

Fotó: unsplash
Észak-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő

Kadejah Michelle Brownt gyilkossággal vádolták meg, miután szombat reggel megölte férjét. A gyilkosság helyszínén egy 9 mm-es kézifegyvert találtak más tárgyi bizonyítékokkal együtt – írja a Newsweek.

A Mississipi államban élő házaspár házához családon belüli erőszakról érkezett bejelentés a rendőrségre, akik elmondták, hogy a lövöldözést a nő korábban élőben közvetítette a facebookon. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Egyre több a hasonó eset az USA-ban

A hatóságok vizsgálják az esetet, közleményük szerint Brown nem mutatott ellenállást az elfogása során. A letartóztatott nőt a Lowndes Megyei Büntetés-végrehajtási Központba szállították.

A Gun Violence Archive információi szerint január elseje óta 87 emberrel végeztek lőfegyverrel az Egyesült Államokban. A CDC jelentése szerint pedig minden ötödik gyilkosság párkapcsolaton belül történik.

Míg a családon belüli erőszak áldozatainak statisztikáiban a nők alkotják a többséget, körülbelül minden negyedik férfi számolt be arról, hogy élete során tapasztalt már súlyos fizikai erőszakot partnere részéről.