18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Élő Instagram-közvetítésben végeztek ki egy 18 éves ikerpárt

Fotó: Unsplash/Hans Vivek
not image

Borbély Fanni

2021.július.22 - 08:51

Amália és Amanda Alvest egy szörnyű kivégzésben lőtték agyon, amelyet élőben közvetítettek az Instagramon. A hírek szerint a lövöldözés azért történt, mert a nők “túl sokat” tudtak a drogdílerekkel kapcsolatos incidensekről.

Két nővért lőttek agyon egy bandák által végrehajtott kivégzésben, amelyet egy szörnyűséges Instagram-livestreamben mutattak be. A lövöldözésről készült felvételeket azóta több ezerszer nézték meg – írja a Mirror.

A fiatal nők holttestét sajnos csak órákkal azután találták meg, hogy megölték őket egy út szélén, egy ingatlankomplexum mögött a brazíliai Pacajusban. Amanda Alves egy hároméves kislányt hagyott hátra, míg ikertestvére, Amália Alves egy mindössze hat hónapos kisfiú anyukája volt.

Az ügy egyik tizenéves gyanúsítottját letartóztatták a vérengzés gyanújával, a mindössze 17 éves Mateus Abreu-t pedig most hallgatják ki a rendőrök. Videófelvételek rögzítették a testvérek utolsó, megrázó pillanatait, ahogy egymás mellett térdeltek a piszkos úton.

A beszámolók szerint a párost arra kényszerítették, hogy a hajukat kontyba szedjék, mielőtt Abreu a koponyájuk hátsó részéhez emelte a fegyvert, és kilőtte a halálos golyókat. A vádak szerint ezután még két lövést adott le az egyik testvérre, mielőtt a másik áldozat fölé állt, és további négy golyót lőtt a nőbe.

Bár a brazil hatóságok egyelőre nem árulták el az utcai kivégzések konkrét indítékát, a Jornal de Brasília című helyi lap arról számolt be, hogy a nővérek “túl sokat” tudtak a helyi drogkereskedőkkel kapcsolatos incidensekről. A környéken élő helyiek kétségbeesetten hívták a rendőrséget, miután a holttesteket ugyanazon a helyen megtalálták, ahol meggyilkolták őket.

A Diario do Noreste című brazil napilap beszámolójában azt írta, hogy a tinédzser gyanúsítottnak hét korábbi letartóztatása volt. A vádak között szerepelt fegyver jogtalan birtoklása, lopás és szándékos testi sértés 2020-ban és idén.