Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Elmérgesedett a helyzet Pogba és a Juventus között, a PSG lecsapna a franciára

Budapest, 2021. június 19. A francia Paul Pogba a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A nagy visszatérés eddig 35 percet jelentett Paul Pogbának.

Ahogy arról már többször is írtunk, hogy Paul Pogbának nem igazán jött össze második torinói kitérője, a Manchester Unitedből hat szezon után visszatérő francia játékos ráadásul egy makacs sérülést is összeszedett.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Pogba nem volt hajlandó kés alá feküdni, ami miatt lemaradt a világbajnokságról is, a Juventusban pedig csupán február végén tudott pályára lépni, a Torino ellen. Ráadásul erősen formán kívül is van, két meccsen mindössze 35 percet kapott.

Tovább tetézte a problémákat, hogy Pogba elkésett a Juventus EL-nyolcaddöntőt megelőző edzésről, emiatt a Freiburg elleni mérkőzésen még a keretbe sem nevezte Massimiliano Allegri edző.

Pogba piaci értéke mostanra 30 millió euró körülire csökkent, tavaly, még a Manchesternél ez még 50-60 millió euró volt, így a Juve számára bombaüzletnek tűnt, hogy ingyen szerezheti meg.

Most a PSG kerülhet hasonló helyzetbe, kérdés, hogy mennyit lennének hajlandóak érte fizetni a párizsiak, mint ahogy az is, hogy a 29 éves játékos egyáltalán képes-e még visszanyerni topformáját – írja a Fichajes.