Dollár
423,92 Ft
Euró
412,75 Ft
Font
461,42 Ft
Bitcoin
19,511 $

Elképesztő pénzeket kaszálnak Mike Tysonék a bemutatómeccsükért

not image

Nagy Noel

2020. november 28. - 15:46

November 28-án visszatér a ringbe a bokszolás történetének egyik legnagyobb alakja, Mike Tyson, aki Roy Jones ellen küzd majd meg egy bemutató mérkőzés kereteiben.

November 28-án visszatér a ringbe a bokszolás történetének egyik legnagyobb alakja, Mike Tyson, aki Roy Jones ellen küzd majd meg egy bemutató mérkőzés kereteiben.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Kevin Aioli, a Yahoo sportrovatának újságírója pedig már azt is tudni véli, hogy mennyi lehet az a pénz, amit a bokszolók a mérkőzéssel fognak szakítani – számolt be róla a TSN. Amennyiben igazak Aioli értesülései, szép kis pénz üti a két harcos markát.

„Azt hallottam, hogy a szombati bemutatómeccsükért Mike Tyson 10 millió dollárt, Roy Jones pedig körülbelül 3 millió dollárt fog kapni” – írta a Twitterre, a TSN pedig hozzátette, hogy nem csak a sima meccspénz, hanem a közvetítési jogok eladásából befolyó összeg egy része is az övéké lesz.

A szombati mérkőzésnek egyébként már a szabályai is megvannak, a Kaliforniai Atlétikai Bizottság kikötötte a bokszolóknak, hogy nem üthetik ki egymást, valamint a mérkőzés 8 körös lesz, körönként 2 perces időtartammal. Legalábbis eleinte így szóltak a szabályok, de végül változtattak azokon, és szabaddá vált a kiütés. Ez azt is jelenti, hogy ha az egyik ellenfél meginog, nem állítják le a show-t, és hivatalosan is lesz győztese az eseménynek.

Mike Tyson utoljára 2005-ben szállt ringbe, és egy egészen elképesztő karriert tudhat maga mögött, ugyanis 56 mérkőzésén 50 győzelmet szerzett, melyet 44-et kiütéssel. Jones 2018-ban akasztotta szögre a bokszkesztyűt, neki is szép eredményei voltak, ugyanis 75 meccséből 66-ot megnyert, 47-et ráadásul ő is KO-val.