Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Folyik az eljárás a szülőkkel szemben az elhunyt csepregi gyermek ügyében

MTI Fotó: Nyikos Péter
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A nővel és a férfival szemben különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt folytatták le az eljárást.

A police.hu beszámolója szerint 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint egy csepregi családi házban egy gyermek holttestét találták meg.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított ismeretlen tettessel, vagy tettesekkel szemben. A nyomozók 2022 márciusában egy 25 éves nőt és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően a nővel és a férfival szemben különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett, valamint 4 rendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást a vármegyei nyomozók.

A szükséges eljárási cselekményeket a Főkapitányság Bűnügyi Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat a Vas Vármegyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.