Elizabeth Hurley ezt most rendesen odatette, mellben is rendkívül erős

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 28. - 03:10

Nehéz nem észrevenni Elizabeth Hurley bájait, egyrészt már a genetikai tulajdonságainak köszönhetően is, másrészt igencsak tesz azért, hogy felkapjuk a fejünket.

Elizabeth Hurley egy igazi genetikai csoda, akárcsak például Jennifer Lopez. Idén júniusban töltötte be az 56. életévét, de mintha csak a 30-as éveiben járna, a követők sem akarják elhinni, amit látnak a sztártól.

A bikinitervezőként is dolgozó világhírű színésznő és modell továbbra is a világ egyik legjobb nőjének mondhatja magát. Azok, akik nem tudják, hogy a 60-as évek közepén született, gyakran nem hiszik el a korát.

Márpedig valóban elmúlt 56 éves, és mindenkinél jobban büszke lehet arra, hogy ebben a korban így néz ki. Kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni róla, nagyon lassan fog rajta az idő, és még a fiatalok is bókolnak neki.

Szabó Zsófi újabb extrán szexi megjelenése az Álarcos énekesben (képek)

Ha megnézzük az Instagram oldalát, nem lehet azt mondani, hogy mellőzné a szexi tartalmakat… Elég sok dekoltázserős képet oszt meg magáról, amelyek természetesen rendre nagy sikert aratnak, és bejárják az egész közösségi médiát.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.