Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Ennél most nincs szexibb, Elizabeth Hurley bikiniben pózolt

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elizabeth Hurley a maga 57 évével egy genetikai csoda, és még mindig az egyik legvonzóbb nő, amihez kérdés nem férhet.

Elizabeth Hurley mindig kiváló példa lesz arra, hogy egy nő az 50-es éveiben, azok végén is lehet extrán szexi. Ez nemcsak genetika függvénye, hanem egyúttal az is számít, hogyan éljük az életünket.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Jennifer Lopez is ugyanebbe a kategóriába sorolható, akinek fiatalságára mindig rácsodálkozhatunk. Lenyűgözőek azok a formák, amiket összehozott az évek alatt, és a fiatalsága megkérdőjelezhetetlen.

A fiatal lendület másokban is megvan, Salma Hayek nálunk nagy kedvenc, de Penélope Cruz-t sem hagynánk ki a felsorolásból. Olyan klasszis nőkről beszélünk, akik sokakból nem kis irigységet váltanak ki.

Visszatérve az 57 éves színésznőre, csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Olyan különleges a kisugárzása, hogy abban semmi kivetnivalót nem lehet találni, és az ember néha úgy érzi, Hurley-re nem hat az idő.

Pontosan ezt érezzük most is, amikor látjuk magunk előtt a bikinis formáját, mintha csak egy 40-es évei legelején járó nő köszönne vissza. Minden elismerésünk, ennél most nincs szexibb és motiválóbb bikinis tartalom.