Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Elhunyt egy kilencéves kislány egy Srí Lanka-i ördögűzés során

Flickr/Jonathan Grado
not image

Borbély Fanni

2021. március 2. - 21:47

A Srí Lanka-i rendőrség hétfői közleményében adta hírül, hogy két embert letartóztattak egy kilencéves kislány halálával kapcsolatban, akit több alkalommal is bántalmaztak egy rituálé során, melyről azt gondolták, elűzi a gonosz szellemeket.

Az ördögűzést végző nőnek, és a kislány édesanyjának hétfőn kellett megjelennie a bíróságon, hogy kivizsgálják a kislány halálának körülményeit, mely a hétvégén történt egy kisvárosban, Delgodában.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Ajith Rohana rendőrségi szóvivő szerint az anya úgy vélte, lányát egy démon szállta meg, ezért elvitte egy ördögűző otthonába abban a reményben, hogy kiűzi belőle a gonosz szellemet. Mikor az ördögűző elkezdte ütlegelni a kislányt, a gyermek nem sokkal később eszméletét vesztette, ezért kórházba szállították, ám nem sokkal ezután életét vesztette.

A nő, aki végrehajtotta a megkérdőjelezhető rituálét a kislányon, a környéken arról volt ismert, hogy ilyen jellegű szolgáltatásokat kínált az elmúlt hónapokban, ezért a helyi hatóságok vizsgálatot indítottak, ugyanis felmerült a gyanú, hogy korábban is történt a mostani tragédiához hasonló eset – írja a CBS News.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.