Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Elhunyt a Lakers legendás játékosa

Elhunyt Elgin Baylor, legendás kosárlabdázó.

Fotó: Los Angeles Lakers/Twitter
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

A Los Angeles Lakers a Twitteren tette közzé Elgin Baylor halálának hírét. A legendás Lakers játékos, a Clippers igazgatója és a sportági hírességek csarnokának tagja 86 évesen, otthonában, családja körében vesztette életét Los Angelesben. 

A tizenegyszeres All-Star és tízszeres All-NBA játékos Baylor a Minneapolis Lakersben kezdte meg karrierjét az NBA Rookie of The Year 1958-59 (az év kezdő játékosa) címének elnyerésével, majd követve a csapatot Los Angelesbe 1971 októberéig játszott. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Összesen 846 mérkőzésen vett részt, pontszerzési átlaga az NBA történetének harmadik legjobbjává emeli Michael Jordan és Wilt Chamberlain után. A sportági hírességek csarnokába 1977-ben vették fel, a Lakers 2018-ban szobrot emelt tiszteletére a Staples Centerben. 

Elgin az életem szerelme és a legjobb barátom volt. Mint mindenki más, én is csodáltam óriási bátorságát, méltóságát, és azt, hogy mennyi időt szán a rajongóira

– nyilatkozta Elaine Baylor, Elgin özvegye.

Baylor életét számtalan kosárlabdázó és rajongó ünnepli.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.