Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Elhappolhatja a Chelsea elől Enzo Fernandezt a Real Madrid

MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Benfica szeretne minél nagyobb összeget kapni az argentinért, ha már megkaparintották.

Az már egészen biztos, hogy a portugál bajnokságot jelenleg is vezető, a Bajnokok Ligájában is csoportelsőként továbbjutó Benfica nagyon jó döntést hozott, amikor tavaly nyáron leigazolta Enzo Fernandezt.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A River Plate csapatától érkező játékosért 15 millió eurót fizettek, ami meglehetősen magas összeg volt, azonban úgy tűnik, hogy minden centet megért a Benficának a 21 éves középpályás.

A befektetés Fernandez világbajnokságon mutatott teljesítményében csúcsosodott ki, jelentősen megemelve ezzel piaci értékét. Nagyon úgy tűnt, hogy a Chelsea kész is lecsapni rá, azonban akadt egy másik kérő is.

Ez pedig nem más, mint a Real Madrid, ahol rendkívül nagy szükség lenne egy gyors és fiatal középpályásra. Nem is véletlen, hogy igyekeznek túllicitálni a Chelsea csapatát, a Benfica legnagyobb örömére.

Míg az angolok százmillió eurót szerettek volna fizetni Fernandezért, a spanyol egyesület ennél is többet ajánlhat érte, részben megoldva ezzel Modric és Kroos utódlásának kérdését – írja a Fichajes.