Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Elhalaszthatják a sokak által várt PS5-ös eseményt?

not image

Kulcsár Péter

2020. május 21. - 08:10

Ha hihetünk az ismeretlen forrásból származó szivárogtatásoknak, akkor a Sony következő konferenciája az eredeti időponthoz képest valamelyest elcsúszhat.

Az Unreal Engine 5 PS5-ös techdemója után már mindenki árgus szemekkel figyeli, mikor leplezheti le végre a japán cég a next-gen konzolját és mikor kaphatunk végre információkat az érkező játékokról. A hype-vonatra az egész gamer társadalom felszállt, így az eddig csendben lévő Sony-nak már ideje lenne hangot adnia magáról.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A korábbi állítólagos infók alapján a PS5 nagyszabású show-ja eredetileg június 4-én került volna megrendezésre, az új szivárogtató viszont úgy tudja, a specifikus dátum helyett a cég csupán úgy fogalmazott, hogy

“Június elején jön a konferencia.”

Ez azt jelenti, hogy június első felében számíthatunk meg a PS5 eseményére. A forrás ezen kívül megemlítette, hogy a hagyományos State of Play augusztusban lesz esedékes, amikor is a Sony bemutathatja majd a first-party és a third-party játékait, köztük a régóta várt exkluzív húzócímeket is.

Bár hivatalos megerősítés még mindig nem érkezett a japánoktól, a kiszivárgott dátum szerint legalább valószínűsíthetjük, hogy nyár elejénél tovább már nem fogják elhúzni a show-t. Könnyen elképzelhetőnek tartjuk a Microsoftéhoz hasonló konferencia-sorozat elindítását is, ebben az esetben ugyanúgy online streamekkel tudnák megoldani a trailerek és ízelítők bemutatását.

A PlayStation 5 előreláthatólag idén év végén kerülhet a boltok polcaira, a Sony pedig biztosította a gamereket, hogy még a koronavírus-járvány ellenére sem maradnak next-gen konzol nélkül a karácsonyi szezonra.

A fejlesztők szerint a lemezmeghajtó csak másodlagos lehet az fejlődésben:

https://liner.hu/megsem-az-ssd-lesz-a-ps5-es-az-xbox-series-x-nagy-dobasa/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.