Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Elfogták a férfit, aki önkielégítést végzett a szilasligeti HÉV-megállóban

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2022. augusztus 19. - 11:31

O. Ferenc beismerte a tettét, de nem tudta megmagyarázni, hogy miért tette.

Augusztus 15-én történt késő délelőtt, hogy a szilasligeti HÉV-megállóban egy férfi önkielégítést végzett a jegypénztáros bódé mögötti területen, miközben folyamatosan a megálló egyik padján ülő nőt bámulta.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

A police.hu beszámolt róla, hogy a gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről, végig járták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatoltak. Feltérképezték, a településen hol fordult meg a férfi, merre járt, merre mozgott.

Végül egészen Nógrád megyéig mentek, ahol egy Pásztói járáshoz tartozó kistelepülésen elfogták augusztus 18-án este a 38 éves O. Ferencet, akit aztán azonnal ki is hallgattak, majd éjfél után meggyanúsították szeméremsértés vétségével.

O. Ferenc beismerte a tettét, de nem tudta megmagyarázni, annyit mondott, hogy kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV megállóban állva meglátta a padon ülő nőt és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását.