Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Életveszélyes sérülés lett az italózó házasok veszekedéséből

Fotó: Twenty20
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A házaspár viszonya már korábban megromlott, mégis többször előfordult, hogy együtt italoztak. 

A Somogy Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat, miután egy negyvenes férfi ittas állapotban rendszeresen bántalmazta a feleségét, aki volt, hogy életveszélyes sérülést szenvedett. 

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

A vád szerint már régóta nem volt rendben a házasságuk, viszont többször együtt italoztak, az ilyen alkalmakkor kirobbant viták sokszor tettlegességig fajultak, de a nő mindig megbocsátott a férfinak a testi és lelki bántalmazásért. 

Egyik alkalommal egy ismerősük születésnapját ünnepelték, amikor féltékenység miatt alakult ki a nézeteltérés, ennek következtében a férfi megütötte az asszonyt, az egyik vendég közbelépett, ezért nem tudta folytatni a bántalmazást. 

Egy másik alkalommal a férfi többször megütötte a feleségét az arcán, itt mindössze csak a véletlenen múlott, hogy nem keletkezett komolyabb sérülés. 

A legkirívóbb eset az otthonukban történt, szintén egy ittas állapotban történt veszekedés során, amikor a férfi  két, nagy erejű ökölütést mért a sértett bal oldalára, aki ennek következtében a földre zuhant és eszméletét vesztette – írja az ugyeszseg.hu

A nőhöz végül mentőt hívott a férfi, a feleség kórházba került, közvetlen életveszéllyel járó teljes mellűri léggyülem alakult ki nála, eltört egy bordája, az életét azonban sikerült megmenti az orvosoknak. 

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.