Clouds
21 Budapest
Dollár
356,69 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
437,56 Ft
Bitcoin
27,269 $

Életveszélyes helyzetbe sodorta Dobó Ágit és kisfiát egy kamionsofőr

TÉMÁK:
#Bulvár
Fotó: Instagram/Agnes dr Kis - Dobo
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Állítása szerint a sofőr szánt szándékkal tette ezt, pontosan azért, hogy megfélemlítse őket, s nyilvánvaló előnyhöz jusson, ami akár balesettel is végződhetett volna.

Dobó Ági Instagram sztoriban írt arról, miszerint csütörtök délelőtt, 8:20 körül épp a hatéves kisfiával autóztak az M0-ás maglódi felhajtójánál, amikor hirtelen egy kamion tűnt fel, amely nem engedte őket besorolni, sőt, a leállósávba kényszerítette őket, s ez mindkettőjüket megrémisztette.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Elmondása szerint a sofőr szánt szándékkal tette ezt, pontosan azért, hogy megfélemlítse őket, s nyilvánvaló előnyhöz jusson, ami akár balesettel is végződhetett volna, ezért érthető, az édesanya miért háborodott fel ennyire.

„Jelentem, sikerrel jártál, a szalagkorláthoz közeledve megijedt a 6 éves gyerekem, és én is, szóval remegő kézzel, lábbal folytathattam a vezetést. Bebizonyítottad, hogy NAGYOBB vagy, erősebb, az előzékenység, mint olyan, ismeretlen számodra, és BÁTOR is vagy, hiszen össze is törhettél volna minket, az életünket veszélyeztetve. Remélem, a te lelked rendben van, legyen szép napod!”

– címezte üzenetét a sofőrnek.

A modell egy képet is mellékelt a kamionról, később azonban arról is beszámolt, hogy rengeteg aggódó üzenetet kapott a történtek után, és szomorúan értesült róla, hogy sokakkal történt már hasonló korábban, de kiemelte, hogy ő és a fia is jól vannak, nem sérültek meg.

Dobó Ági azt is elárulta, hogy a fuvarozó cég vezetője azóta megkereste, aki rendkívül korrekt, segítőkész és együttműködő volt vele, illetve sikerült békésen megbeszélniük a történteket, s bízik benne, hogy a jövőben egyre kevesebbszer történnek majd ilyen incidensek.