Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Életveszélyes büntetőfékezést vettek videóra az autópályán

Fotó: YouTube/BpiAutósok
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Ebből könnyen nagyon nagy baleset lehetett volna, és látván a felvételt, nem kizárt, hogy a szabálytalankodó sofőr jogosítványt bevonják egy időre, vagy akár örökre.

A rengeteg nyilvánosságra került belsőkamerás felvétel ellenére is vannak, akik folyamatosan szabálytalankodnak, és veszélyeztetik mások életét. Azok az idők elmúltak, amikor kevesebb kamera volt odakint, és az autókban szinte egy sem.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A technika fejlődésével rengetegen döntenek úgy, hogy kamerát szerelnek az autójukba, pontosan az ilyen esetek miatt. A rendőrség számára mindez nagy segítség, és nem kevésen buknak le ennek köszönhetően.

Most is valami hasonló történt, amikor egy Toyota CHR-t vezető illető felháborodott azon, hogy a veszélyes manővere miatt rádudáltak. Ezt követően villogni kezdett, majd megközelített az autóst, de ez sem volt elég.

Bement elé, és ekkor már sejteni lehetett, hogy mi következik. Egyértelműen büntetőfékezett, amit nehéz lesz kimagyaráznia, a jogosítványa pedig komoly veszélybe kerülhet, de a börtönbüntetés sem kizárt.