18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Életfogytiglanra ítéltek egy férfit, aki brutális módon gyilkolta meg barátnőjét

Fotó: Unsplash/Larry Farr
not image

Borbély Fanni

2022. október 29. - 05:28

Még a bíró is “hidegvérű gyilkosnak” nevezte a munkanélküli hongkongi férfit, aki barátnőjét megkötözte, és kegyetlen módon halálra verte.

Az 50 éves munkanélküli férfit a hongkongi bíróságon ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre, és még a bíró is “hidegvérű” gyilkosnak nevezte, miután a férfi meggyilkolta egy éjszakai klub pincérnőjét: a gyilkosságra 2019-ben derült fény, miután a rendőrség egy holttestre bukkant a pár közös lakásában, a nő holttestén pedig több mint 100 sérülést ejtett a férfi.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Law Wai-man 2019. március 17-e környékén gyilkolta meg a nőt közös lakásukban, és bár a bíróságon azzal próbált védekezni, hogy a nő provokálta, az ügyészség megállapította, hogy az áldozat pszichológiai problémákkal küzdött korábbi kábítószeres ügyei miatt.

A bíróságon az is kiderült, hogy a munkanélküli férfit a nő tartotta el, a kegyetlen elítélt pedig hosszú időn keresztül brutálisan verte a védtelen nőt. A tárgyaláson rámutattak, a rendőrség eredetileg egy illegális fegyverbirtoklás ügyében vonult ki a lakáshoz, ám a házkutatás során rábukkantak a nő holttestére egy matrac alatt.

Az orvosszakértő megállapította, a pincérnő fejére 101 ütést mértek, de komoly sérüléseket szenvedett törzsén, végtagjain, eltört a szegycsontja, 14 bordája, továbbá megzúzódott szíve és tüdeje is.

Az SCMP jelentéséből az is kiderült, hogy a nő halálát végül a tüdőt ért súlyos, tompa tárgyak által okozott sérülések okozták, ám hozzátették, a halál gyors beálltában az is szerepet játszhatott, hogy a nő metamfetamint fogyasztott.