Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Élénk széllel és komoly felhőzettel köszönt be a szerda

Fotó: Unsplash/Alex Seinet
not image

Borbély Fanni

2022. október 4. - 23:58

Noha a masszív felhőzeten néhol átszűrődhet majd a napfény, többnyire a felhős idő lesz jellemző az országban, s megélénkült szélmozgásra is érdemes készülni szerdán.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden többórás napsütés várható felhőátvonulásokkal, helyenként fordulhat elő zápor. A gomolyfelhők estére összeesnek, és éjszaka legalább átmenetileg mindenütt kiderül az ég.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Hajnalra foltokban köd és rétegfelhőzet képződik, az éjszaka során északnyugat felől magasszintű felhőzet érkezik, amely holnap napközben beborítja az országot, és a nap előrehaladtával egyre jobban szűrheti a napsütést – csapadék nem lesz.

Kedden még az északnyugati szelet kísérhetik élénk, a középső megyékben erős széllökések, majd éjszakára jelentősen mérséklődik a légmozgás. Szerdán már a délnyugati szél élénkülhet meg a Dunántúl északnyugati felén.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között valószínű, de a hosszabb ideig derült fagyzugokban gyenge légköri fagy is előfordulhat. Talajmenti fagyra több helyen is lehet számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 17 és 22 fok között várható.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.