Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Elájulsz, milyen szexi Horváth Éva az új bikinijében

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A felvételek még decemberben készültek el a nyári szezonra, közvetlen azelőtt, hogy a modellnek látványosan kikerekedett volna a hasa a terhessége miatt.

Horváth Éva hamarosan ismét anyai örömök elé néz, hiszen bejelentette, hogy ismét várandós. Senki sem számított arra, hogy a híres modell 42 éves korában második alkalommal is egy babának ad életet.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Márpedig ez a helyzet, és megint egy kisfiúval áldotta meg a sors, így úgy tűnik, hogy a modellkedést női oldalon senki sem fogja továbbvinni a családból. A két fiúból azonban még lehetnek modellek, mert biztosan örököltek pár remek gént az édesanyjuktól és az édesapjuktól.

Ez a jövő zenéje, és Éva még mindig aktív a szakmában, de hamarosan terhesfotózásokra válthat át, hiszen a hasa egyre nagyobb és kerekebb, mert odabent már javában fejlődik a kisfiú, akit természetesen izgatottan várnak.

Kiderült, Rácz Jenő és Gyuricza Dóri mennyit veszekedtek két év alatt

Éva számára nem lesz szokatlan a helyzet az első fia miatt, így már kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy mindent sokkal egyszerűbben és hatékonyabban kezeljen, bár az anyaság mindig tartogat újdonságokat.

Éva megosztott magáról egy decemberi képet, ami egy 2021-es kollekció miatt készült el, de hiába az idei a kedvenc kollekciója, úgy tűnik, hogy a legtöbbjüket már csak a következő szezonban fogja felvenni.