Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Eladásra kínálják Nancy Pelosi férjének ittasan összetört Porsche-ját

Fotó: 2022. március 17-én készített kép Paul Pelosi amerikai üzletemberről, Nancy Pelosi demokrata párti amerikai képviselőházi elnök férjéről, amint feleségét kíséri hetenkénti sajtóértekezletére a törvényhozás, a kongresszus washingtoni épületében. Az ittas és kábítószeres autóvezetéssel vádolt Paul Pelosi 2022. augusztus 3-án ártatlannak vallotta magát a bírósági meghallgatásán. A május végén Észak-Kaliforniában autóbalesetet okozó és szabadlábon védekező Pelosi nem jelent meg személyesen a Napa Megyei Felsőbíróság meghallgatásán. MTI/AP/Andrew Harnik
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 25. - 20:49

A leírás szerint a kocsin lévő sérüléseket frontális vagy oldalsó ütközés okozhatta, amely a légzsákokat is működésbe hozta, a baleset után pedig el kellett vontatni a helyszínről.

A hírek szerint egy Porsche 2021 Carrera 4S modell landolt a copart.com aukciós oldalon, amely sérülései ellenére is közel 170 ezer dollárt ér, valamint mindössze 2738 mérföldet futott az adatok szerint, ám az sokkal érdekesebb, hogy kié lehet a fekete sportautó.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

A Fox News szerint az autó járműazonosító száma a rendőrségi jelentésekben is szerepel, s bár a Carfax előzményjelentése nem mutatja az autó tulajdonosának nevét, azt igen, hogy a jármű május 28-án összetört, pontosan azon a napon, amikor Paul Pelosi balesetet szenvedett.

A Carfax-jelentés alapján a Porsche alvázán és oldalán lévő kárt frontális vagy oldalsó ütközés okozhatta, amely a légzsákokat is működésbe hozta, a baleset után pedig el kellett vontatni a helyszínről.

A rendőrség által közzétett fotókon ugyanolyan sérülések láthatók, mint az aukciós oldalon lévő képeken, a bűnüldöző szervek pedig azt is megerősítették, hogy az autót azután vontatták el, hogy Pelosit ittas állapotban történő vezetés miatt őrizetbe vettek.

Az amerikai képviselőház elnökének, Nancy Pelosinak a férje egy vacsorapartiról indult haza május 28-án, a célállomás pedig a feleségével közös, 5 millió dolláros szőlőbirtok lett volna a River Run-on, ha egy 2014-es Jeep nem hajt neki.

A balesetet egy 48 éves férfi okozta 22:15 körül, aki Napa egyik sötét kereszteződésében rohant bele a Porsche-ba, ám egyedül csak a baleset okozója sebesült meg az ütközés következtében. A 82 éves Pault azért vitték be, mert állítólag bűzlött az alkoholtól, nem lehetett érteni a szavait, és alig állt a lábán.

A kaliforniai autópálya-rendőrség kedden tette közzé annak a műszerfali kamerának a felvételeit, amelyen Pelosi azt motyogja egy rendőrnek, hogy este 7 óra körül kezdett inni, majd nagyjából egy órával később abbahagyta, ez idő alatt pedig egy pohár pezsgőt és egy pohár fehéret ivott meg.

A New York Post beszámolójából kiderül, hogy a multimilliomos ingatlanbefektető később bűnösnek vallotta magát, így három év próbaidőre ítélték, valamint egy nap bírósági munkaprogramra, és három hónapos ittas vezetési tanfolyamra is kötelezték.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.