Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Mióta itt jártál:

Ekkor térhet vissza a Sárkányok háza a második évaddal

TÉMÁK:
#2024 #HBO
Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Épphogy véget ért az első évad, a rajongók máris újabbat követeltek az alkotóktól.

Ahogy lement az első évad utolsó része, a rajongók azonnal következő évadot követeltek az HBO-tól, hogy láthassák Rhaenyra Targaryen előkészületeit a nagy harcra. Most pedig, hogy megkezdődött a 2. évad forgatása, rendre azt találgatják a rajongók, hogy mikor láthatják újra a képernyőn a sorozatot.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Mindez nem meglepő, hiszen minden néző ég a vágytól, hogy végre megtudja, mi lesz a következő lépés a Targaryen-ház közötti polgárháborúban, melyben Rhaenyra a volt legjobb barátnőjéből lett mostohaanyjával, Alicent Hightowerrel (Olivia Cooke) kerül szembe.

Remek hírünk van a sorozat rajongóinak, ugyanis Casey Bloys, az HBO és az HBO Max tartalmi vezérigazgatója nemrég nyilatkozott a 2. évad várható debütálásáról, és úgy fogalmazott, “2024 jó tipp” az indulásra. Bloys a Variety-nek nyilatkozva hozzátette, hogy az Emmy-szezon miatt csak valamikor 2024 nyarán jelenhet majd meg a várva várt folytatás.

Bizonyára ő is olvasott pár rajongói kérést a sorozat kapcsán, így hozzátette, hogy a 2024-es folytatás jó hírnek számít, hiszen az HBO-ra korábban nem volt jellemző, hogy folytasson egy spinoff sorozatot.

Mint ismert, a Sárkányok háza idén elnyerte a legjobb drámai tévésorozatnak járó Golden Globe-ot, Emma D’Arcy-t pedig a legjobb színésznőnek járó díjra jelölték.