Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

Éjjeli őrület az M0-áson, megint szemből jött egy ámokfutó

Fotó: Bp-i autósok közössége

Bense Róbert

2022. augusztus 28. - 08:29

Lassan minden napra jut egy ilyen videó.

Sőt, egyből kettő, hiszen a Bp-i autósok közösségének youtube-oldalára most is két eset került fel, néhány nappal ezelőtt pedig a Magyar Közút osztott meg egy hasonló „csokrot”, amitől minden jóérzésű autós minimum agybajt kap.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

„Habár lassan sajnos mindennapos, de gondoltam beküldöm mibe futottam majdnem bele éjjel az M0-son. Tudom, inkább villogni kellett volna, mint dudálni, de ez volt az ösztönös reakcióm” – írta az első felvétel készítője.

A második videó már egy teljesen más helyszínen játszódik, az „M44-en járunk, Békéscsaba felől Kecskemét irányába, a 47-48-as kőnél”. Az egyetlen pozitívum talán, hogy legalább ebben az esetben világos volt.

Mint ahogy a kamerás autó sofőrje megírta, a kis Matiz vezetője a legnagyobb természetességgel, a tévedést vélhetően még csak fel sem fogva hajtott, félrehúzódásra kényszerítve a szabályosan érkező autóst.

Nem győzzük ismételni, hogy ezek a helyzetek életveszélyesek, kivédhetetlenek, egyszerűen nem indokolhatóak. A legijesztőbb az, hogy a hasonló szabálytalanságok elkövetői sokszor nem is tudják, hogy ezzel mi a gond. Amikor pedig nem sikerül elkerülni az ütközést, na akkor van óriási baj!