Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Egyre valószínűbb, hogy a szerb szupertehetség távozik a Juventustól

MTI/EPA/MICHELE MARAVIGLIA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Dusan Vlahovic minden bizonnyal a Premier League felé kacsingat.

A 23 éves szerb támadó tavaly januárban igazolt a Juventushoz, a hírek szerint akkor az Arsenal kapott tőle kosarat, az olaszok pedig 70 millió eurót fizettek érte a Fiorentinának.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Juventusnál azonban nem úgy alakult a formája, ahogy azt várták, és bár az elmúlt bajnokikon a Lecce és az Atalanta ellen is eredményes volt, előtte nyolc mérkőzésen át tartott a góltalansága – írja a 90min.com.

A piaci értéke most is hasonlóan alakulna, mint érkezésekor, így könnyen lehet, hogy a Juve nem várja meg, míg csökken az eladási ára, és rövidesen megpróbálnak egy mindkét fél számára kedvező megoldást találni. Az Arsenal vélhetően még mindig opció számára, de a hírek szerint a Newcastle, a Chelsea, valamint az Aston Villa is érdeklődik iránta.

A szerb játékos legutóbb azzal került reflektorfénybe, hogy az Atalanta elleni mérkőzés során rasszista gyalázkodás miatt „csendesítette el” a hazai drukkereket, ami miatt sárga lapot, és ezáltal eltiltást kapott.

Az ügy az olasz labdarúgó-szövetség asztalára került, és a FIFA-hoz is eljutott, Gianni Infantino ezért felszólította az olasz szövetséget, hogy alkalmazzanak szigorúbb szankciókat a hasonló botrányok elkerülése érdekében.