Egyre szebb és szebb képek látnak napvilágot a várandós Dér Heniről

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021.március.14 - 00:10

A híres énekesnő lassan célegyenesbe kerül, hogy világra hozza azt a babát, akit már nagyon régóta várnak.

Heni és Gergő kapcsolatának beteljesülése lesz Bendegúz, aki egyelőre odabent növekszik. Hamarosan azonban minden megváltozik és a kezükben tarthatják a kisfiút. Gyakorlatilag már mindent elő is készítettek ehhez, hogy a lehető legjobb környezetben nevelhessék közös gyermeküket.

Heni legutóbb az ágyat mutatta meg követőinek, akik közül páran talán el is érzékenyültek, hiszen tudják, hogy min ment keresztül a család ezelőtt, de most minden rendben van, egészséges a baba és ez a legfontosabb.

Az énekesnőn már most látni a változás jeleit, és nem a külsejére gondolunk, hiszen ez nyilvánvaló a terhesség miatt. Valahogy mintha sokkal nyugodtabb lenne és elindult azon az úton, hogy édesanyává váljon.

Curtis hivatalosan is válik

Ilyenkor mindenki változik, ha akarja az ember, ha nem. Sok minden felértékelődik és a gyermek lesz a legfontosabb. Minden más csak utána következhet, ami teljesen normális ebben a helyzetben, amikor egy nő anya lesz.

A sztár azonban nem feledkezik meg a férjéről sem, akinek Bendegúzt köszönheti. Nagyon boldogok együtt és a legutóbbi sorozatból egy újabb látványos, megható képet osztottak meg. Ezzel kívánt boldog névnapot kedvesének.