Egyre rejtélyesebb, ami Ramos körül zajlik a Real Madridnál

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 12:12

Vannak arra utaló jelek, hogy Sergio Ramos talán már lejátszotta az utolsó meccsét a Real Madrid színeiben, és ha ez így van, a búcsú igen felemás lesz.

A nyár egyik legnagyobb kérdése, hogy mi lesz Ramos szerződésével, ami alig több mint két hét múlva lejár. A spanyol csapatkapitány hosszú ideje tárgyal a Real Madriddal, de sokáig nem bólintott rá a feltételekre, most pedig talán már késő.

Többen már-már lefutottnak tekintik a kérdést, miután az madridiak legendája nem fogadta el az év elején az igazgatótanács által kínált ajánlatot, miközben úgy tűnik, hogy valami megváltozott a játékos és a klub kapcsolatában.

Az AS arra lett figyelmes, hogy a kapitány nem jelent meg az új mez bemutatóján, jelen sem volt a fotózás napán, illetve nem látni a videós anyagban, amit a Valdebebas létesítményeiben vettek fel. Sőt, a Concha Espinánál lévő üzlet felett elhelyezett reklámszalagon sincs rajta.

Ezen őt játékost látni, köztük Benzemával, aki a harmadik csapatkapitány, mellette Modric, Casemiro, Asensio és Kroos. Marcelo és Varane sem szerepel a reklámfelületen, akiknek szintén kérdéses a jövőjük.

Úgy tűnik, Haaland és Mbappé elsétálnak egymás mellett

Korábban mindhárom csapatkapitány szerepelt már ezen a felületen, de most nem kaptak helyet, és lehetséges, hogy ez a távozásukat vetíti előre. Az AS hozzátette, az üzleten belül sem találni képet Ramosról, holott korábban nem ez volt a jellemző. Ugyanakkor a Real Madrid honlapján még ott van a játékosok között, akik már az új mezben pózolnak.