Egyetlen képen Lewis Hamilton csodálatos, fényűző élete

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
not image

Takács Petra

2021.április.16 - 20:11

Gyakorlatilag ezzel a képpel tökéletesen lehet jellemezni azt, hogy milyen életet él a világbajnok rekorder, aki hamarosan minden idők legeredményesebb F1-es versenyzője lehet.

Ettől gyakorlatilag csak az aktuális királykategóriás szezon választja el, de nem kizárt, hogy rég nem látott nyomás alá helyeződik a Red Bull és Max Verstappen miatt. Mondhatni a holland jelentheti az egyetlen reményt a szoros bajnokságra.

Igaz, még mindig csak egy futam telt el, és rengeteg versenyhétvége lesz idén a Forma-1-ben, ami jövőre totálisan átalakul. Nem kizárt, hogy a sorrend is eltérő lesz a megszokotthoz képest, és ki tudja, Hamilton hogyan dönt a jövőjéről.

Nagyon sok a kérdőjel, többek között ezzel kapcsolatban is, de az biztos, hogy nem fogunk unatkozni, mert annyi futam lesz 2021-ben, hogy ha annak csak a fele fordulatos, akkor már elégedettek lehetünk, főleg az elmúlt évek távlatából.

Lewis Hamilton nagyon stílusba vágta magát

Hamilton egy végtelenül laza és karakteres világbajnok, aki természetesen imádja a gyors és szép autókat. Többek között egy Ferrari is a tulajdonát képezi, amivel már nem egyszer tűnt fel Amerikában, ahol imád lenni.

Most például egy hófehér színű, brutálisan erős Mercedesszel láthattuk, ami a céges autója lehet. Azok az óriási felnik már elég sokat elmondanak, akárcsak a hátsó légterelő… A következő állomás pedig Olaszország, Imola!